daebak ^_^

Thursday, May 19, 2011

ada juga manusia mcm tu??

Salam semua,

Kalau ikutkan hati, malas nak hupdate blog.. Kiranya nak blogwalking je hari ni... Tapi bila singgah kat salah satu blog akak ni.... La, apasal ada org yg tak puas hati ni..... Cian aku tengok akak tu... Tak kan la pasal klik iklan nuff terus nak cari pasal....

Ada gak erk manusia yg dengki ngan kita even dalam alam maya pun. Hmmm, pelik aku... dah prinsip berbelog kan....sekati ler nak buat apa.... bagi aku akak tu ok je xda la nak buat salah or memaksa org. Yang manusia tu terhegek-hegeh macam tak puas hati je..... Jelous ke apa....

Bagi aku..blog akak tu still d best..... kalau aku jenguk je blog akak tu mesti akan gelak punya.... even cuma kenal akak tu melalui blog.... Dari n3 nya je aku dah tahu, akak ni jenis yg suka bergurau.... Akak, mungkin manusia tu x reti nak bezakan gurauan atau kenyataan yg serius... mesti manusia tu jenis yg xda life dan memboringkan?? eheeeeeee apa2 pun, sabo akak, abiaq pi apa depa nak kata. mulut depa.... janji blog akak best!!!!!

apa blog akak tu?? maaf la... kena dirahsiakan....

No comments:

Post a Comment