daebak ^_^

Tuesday, May 24, 2011

Bakal menamatkan misi penjelajahan SARAWAK!

'Gembiranya dalam hati, bila dapat fly lagi,  kerana AirAsia pandai.... buat promosi lagi...' hehehe amacam ada gaya penyanyi tak?? hahaha Oh, aku bukan artis tetapi bakal berjumpa dengan bakal artis in future hehehe siapa gerangan artis itu?? Nanti aku cerita.... Senyum betul-betul sampai ke telinga ~ ( ^ _____ ^ ) heeeeeeeeee kenapa ??????????????? Aku kan memang seorang yg pemurah dengan senyuman...... ngeeeeeeeeeeeeeee

Hehehehe tak de la, sebenarnya aku gembira sebab AirAsia selalu bagi aku tiket murah hehehe Tengahari semalam AA start buat promosi, kiranya tambang tiket hanya RM 0.10 je hihihi tak percaya? betul, aku tak tipu.... Sekarang ni pun web AA tu tengah busy dan asyik waiting room je. Nasib baik sahabat aku sempat book tiket aku....


Next year, pada bulan Februari.. aku akan menamatkan misi penjelajahanku ke semua bandar di negeri Sarawak. Misi penjelajahan Semenanjung M'sia juga bakal tamat pertengahan 2012.... Maka dengan itu, akan bermulalah misi untuk penjelajahan luar negara la pulak....Amin *_*

Sempena misi terakhir aku kat Miri, aku akan datang melawat artis hahahaha siapa artis itu?? Ala, bukan orang lain pun... Abg Long aku gak... So, for Abg Long Stanz.... don't forget to fetch me at M.I.A ok??? Hehehe ko kena la bawa aku jalan2 satu Miri hehehehe

Visit airasia.com

Flight Information:

Date
Flight
Depart
Arrive
Fri 24 Feb 2012
AK 6540
KCH (KCH)
19:35
MYY (MYY)
20:40

Sun 26 Feb 2012
AK 6541
MYY (MYY)
21:05
KCH (KCH)
22:15


Jangan tak percaya harga tiket aku ni... Harga ni untuk 2 orang, sebab aku bawa adik aku sekali hehehehe and special credit for my friend Enot...

Total Fare Price
:
36.40
MYR
Total Fees
:
0.00
MYR

Total Amount
:
36.40
MYR

2 comments:

  1. welcome to miri....visit2 sarawak..after diz sabah..hehe..(artis)

    ReplyDelete
  2. hehehe artis..... ok2.... dont 4get ur promise!!

    ReplyDelete