daebak ^_^

Sunday, May 1, 2011

K-Pop celup....OMG, aku geli!!

Oh tidakkkkkk, kegelian melanda diri....... Tolonglah manusia jangan buat aku rasa nak muntah hijau.... eeeeuwwwww lansung tak sesuai..... Aku pun tak tahu sejak bila wujud group macam ni kat Malaysia ni. Apa la nak jadi...Kenapa suka sangat nak tiru gaya artis negara luar.....Kalau sesuai tak pe gak..ni OMG....buat aku loya je..rasa nak keluar semua isi dalam perut ni....Tolonglah...jangan nak bagi malu rakyat Malaysia.....

Aku ni bukan nak kutuk orang Malaysia.....tapi tu lah susah betul.... dah tahu ko tu orang timur buat la cara orang timur..kita ni penuh dengan adat dan tatasusila....yang ko nak tiru gak artis luar tu apa kes??? Aku ni memang la penggemar K-Pop gak....memang addicted giler2 la..... tapi tidaklah sampai nak lupa asal usul diri ni.....Aku pun tak tahu sejak bila wujudnya group ni....24:7, nama pun dah pelik..... ada hati nak tiru Super Junior.....



Tak sesuai langsung......tidakkkkk............ memalukan je......... tak dapat aku nak bayangkan.....



OMG...Ni lagi la buat aku naik loya..... tak sesuai langsung....sedar lah yg korang tu muka sawo matang....wajah orang Melayu...nampak buruk sangat buat gaya macam tu...... nampak macam gay ada gak....yoooooo uiiiii geli okkkkkkkkk

cuba compare..yang mana satu nampak ok dan tak meloyakan??? Dia orang tu kulit putih, nampak memang cute nak buat gaya macam tu.....kalau org kulit sawo matang nak buat gaya cute tu aku rasa dah macam nak jual diri je....(oppppsss maaf ayat kasar sikit....)Tolonglah sedar ,, janganlah nak buat aku geli.... aku layan korea gak tapi tak la sampai aku nak jadi macam mereka,,,, still lagi aku bertudung, still lagi aku tutup aurat..... minat itu tidak salah, TETAPI jangan sampai menyesatkan diri itu yg jadi salah!!!!!!

~Jadi diri sendiri adalah lebih baik, bangga la yang kita ni rakyat Malaysia.....Aku minat Korea....tapi aku anti Korea celup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment