daebak ^_^

Sunday, May 8, 2011

Line yg lembap!!

Salam semua... hmmm, nak cerita pasal apa erk?? No hot story la.... Lagipun line broadband aku ni dah lembab nak mamposssss...adik aku punya pasal la.... masa aku keja, dia pun dok o9..kiranya 24jam la broandband aku ni on.... sbb tu la belum hujung bulan pu dah lembabbb..... Tu pun dah dpt msj kata over usage hahahaha lantak ko la celcom.... janji aku dah bayar..... bila dah line macam ni, aku tak de mood la nak mengupdate blog huhuhu ni pun mengagahkan diri juga heeeeee

Sebelum ni kat rumah aku mmg dah pasang steamyx, tapi router rosak kena banjir hari tu....nak beli yg baru... mahaiiii la pulak..terus aku suh mak aku potong je.... better guna broadband..... biar la line lembab.... janji senang nak urus kan?? hahahaha nak bawa ke mana-mana pun senang.... Mudah dan fleksibel....so bila line lembab, tak leh nak memarah.... heeeeeeeee

Esok dah kerja balik..... dah sabar ni.... nak tulis apa lagi erk??? hahahaha ok lah, daripada aku mencarut yg bukan2 better aku sambung baca novel..... mmg blog ini akan sunyi kembali... kalau ada hot story baru aku muncul balik hehehe aku mmg suka jadi Miss Chipsmore ni....(^_^)v

No comments:

Post a Comment