daebak ^_^

Saturday, May 7, 2011

Tukar status...

Selamat Pagi semua... Ingatkan semalam nak buat entry ni, tapi mata ni awal bena la mengantuknya so tdo awl mlm tadi. Semalam 6 Mei 2011, seorang lagi kawan aku tukar status..hehehe bukan status kat FB ye.... ni status yg lebih besar lagi.... dari seorang perempuan yg single yg tiada tanggungjawab yg besar.... bertukar status menjadi isteri kepada seorang lelaki...... Semoga berbahagia kawanku, Ayau.....(^_^)V


Mula2 kita org tak percaya gak bila kawan ku ini kata dia nak kawen.... ko biar  betul Ayau??? hahaha bukannya apa, dia ni jenis perempuan yg happy good lucky....so kita org ni igtkan dia bergurau la ngan kita org..... kiranya dia dah bagi clue awl kat kwn aku sorang lagi yg dia ni nak kawen..... tapi kwn aku yg sorang tu buat dek je la sbb igt Ayau ni main2.... tup..tap....tup..tap... bila dekat2 nak tarikh perkahwinan dia, baru la kita org dapat tahu yg dia ni tak main2.... Ayau, ko mmg buat kita org suspen dan tak percaya hikhikhik walauapapun, kita org akan sentiasa doa ko bahagia... Sory la wei... tak dapat nak g majlis ko..... Last mnt tahu, dun plak nak kena g Kapit... jauh tu heeee.

  
heee Ayau..pasni ko dah tak leh arr join group kta org yg still single ni eheeeee..... moga ko happy selalu erk.... pasni ko kena la jadi isteri yg mithali hahahaha igt tau kena jadi serius sikit eheeee dah ada tanggungjawab yg besar tu.....mesti ko cantik kan masa kahwin semalam...igt tau jgn lupa upload gambar...... Akhir kata dari aku, Happy Wedding Day my friend.. Kalau dapat berita gembira nanti jgn pulak ko tak bagitau kta org eheeeeeeeee..... Wish u happy ever n ever.....God bless~

1 comment:

  1. wahh...zah trharu nyer...huhu..tq zah...ku pn hope korg bjaya dgn kerjaya korg...n one day dgn psgn korg msg2...aku melangkah dlu dlm alam pkwinan...wlpn msh lg aku dlm keadaan blur..btul ker ayau dh kwen nii..ehhe..aku sndr x cya lg... apa2 korg ttp kwn bkn jer kwn tp dh ku anggp adik bradik aku sdr..apa pn ku nk mnta maaf spjg kte bsama ku prnh tkasar bhsa..myakitkn hati korg k..kdg2 mulut aku pn lancang gak kan...nwys...AKU SYG KORG SMUA...IZAH..RUTH..LINDA..STAN..DANIII...KO SHBT..KAKAK..ABANG N ADIK YG SGGT2 TBAEK...MUAXXXX...XOXO...DR AKU..( AYAU)

    ReplyDelete