daebak ^_^

Wednesday, June 15, 2011

24 years old officially~

Salam semua... eheee hari ni 15 Jun 2011. Cepat betul masa berlalu. Isnin yg lepas, 13 Jun 2011 uhuuu ertinya I'm 24 years old officially ok! Lolsss terasa tua?? Oh tidak, terasa still luvly 17th lagi ok eheee ^_^ Journey sehari semalam kat KL mmg best. Esok or lusa baru aku hupdate pasal tu erk. Badan ni terasa penat lagi wei huhuhu even dua hari je aku kat KL, kaki ni sakit dan kebas2 je hahahaha akibat berjalan sakan. Habis aku pusing Jalan Masjid India sehingga ke Jalan TAR. 

Bukan takat ke KL je aku hari tu, sempat lagi ke Seremban, N9. Siap kawan aku bawa jalan2 ke PD lagi huhuhu sempat la merasa kemeriahan kat pantai tu. Yang penting duit keluar bagai air yang mengalir hehehe tapi puas hati!!! Semua benda yg aku aim dah beli......


Aku nak ambil kesempatan ni nak ucapkan terima kasih buat semua yg wish bithday aku semalam. Aku terharu siot. Tak sangka korang ingat juga kat aku especially yg terus go through ke Handphone aku..... I love you alll~ yang wish kat wall FB aku hargai juga k. 


Yang paling membuatkan aku terharu... Abg Long Stanz... You really my good brother... Jam7 pagi dah call aku, aku tengah mamai lagi tu huhu baru bangun tidur... Rasa nak mengalir air mata bila abg long nyanyi lagu Happy Birthday kat aku... Serius aku terharu!!!!!! Lepas tu Dayah... siap bagi hadiah lagi...aku suka sgt!!! Zira... adik Paie gak wish me directly ^_^ .... Izatul.... Mendy kawan baik aku masa Form 6, Jnal.....dik Dila... Mama Ayau.... Lecturer aku dulu Cik Mizan, cousin terbaik aku Nadia... dan of course my bestfriend Enot hihihihi harapan dia nak jadi org terakhir yg wish tak kesampaian hehehe sebab Afiq Azmi wish d last cun before 12am hihihi sorry Enot.... Wei, aku nak bagitau ni... KORANG SEMUA MMG TERBAIK!!!!!


~ Happy Birthday to my friend Hamiza.... Gens of June ^_^

No comments:

Post a Comment