daebak ^_^

Monday, June 6, 2011

6/6/2011~hot day

Hari Isnin, 6/6/2011... mmg tarikh yg cun dan hot hahaha sapa2 yg nak tunang or kawen mmg sesuai ler tarikh ni... Mungkin kurangnya sbb tarikh ni jatuh pada hari Isnin, kalau hari Sabtu or Ahad, aku sure byk couple yg berebut2 nak tarikh special ni~

Aku mmg suka nombor ganda 3 ni... Nombor favourite aku, 3-6-9-12, pastu aku suka gak no 13 n 4... Even ada gak org kata nombor 13 n 4 ni membawa maksud yg tak elok.. Hmmm, ada aku kesah?? Sebab bagi aku, tak de yg bisa melawan kuasa dan takdir ALLAH so buat apa kita nak percaya perkara tahyul mcm tu kan.....

Hari ini, aku mengamuk sat di tengahari buta tadi. Dah la cuaca mmg panas, pergi bank manusia beratur pjg giler... g pos office pun sama gak. Mula2 tu aku cool lagi. Org bank tu kata pukul 2 ptg baru boleh nak simpan $$ kat ASB... Jam 2 aku dtg balik, nombor dh ambil....sekali borang tak de...aihhh mana tak HOT je aku.... dh ler tak mention awl.. Paksa la aku patah balik g Pos Office minta borang..grrrrr

Aku ttp cool lagi...ckp kat diri sendiri..'Sabar Izah..... Sabar itu separuh drpd Iman'... nasib baik akhirnya settle cma urusan.... Lega..... Kdg2 aku mmg tak puas hati ngan sistem kat bank ni xpcly bank kat tempat aku.. Dah tau manusia ramai yg beratur, buka la kaunter tu byk sikit... Ni dah da 3/4 kaunter, yg bukanya hanya 2 je.. mana tak bengang cma org.. dah la courtesy cma tunggang terbalik.... kdg2 aku rasa nak boooo je tapi aku still cool lagi sbb fikir gak apa perasaan pekerja2 tu......susah nak ckp byk kan~

~ Redha je.. Malaysia mmg mcm ni... mengata sikit ada yg tak puas hati... simpan je perasaan tu dlm hati.....

No comments:

Post a Comment