daebak ^_^

Tuesday, June 7, 2011

Done cleaning my lappy!!!

Akhirnya, aku sudah boleh bernafas dengan sempurna. Beberapa hari ini semput gak ler hahahaha bukan masalah negara pun. Tapi masalah itu bisa menganggu konsentrasi nak menghupdate blog aku ni. heeeee Ni dah boleh menghela nafas lega. Aku dah boleh hupdate blog dgn mudah!!!

Sumpah tak nak guna Internet Explorer lagi.. Hampeh je nak menghupdate. Dah le bengap... pastu nak ltk link pun susah je. Aku cuba upgrade my Mozilla Firefox tadi, done gak terus upgrade the latest punya Mozilla. Tapi bila try buka blogspot huhuhuhu HAMPA.... Tak leh gak buka.... Cookies yg sedikit itu telah lama-lama menghantui Lappy aku ni... Haishhh sabar je la... Nasib baik Lappy aku ni masih leh bertahan lagi..*_* Harap2 ler~

Bila Mozilla still tak leh... Terus ambil langkah lain hehehe La ni aku bertukar haluan ke Google Chrome pulak hehehe lagi best!!! Cepat je.... Bagus2, ini yg aku suka... Mozilla tu aku guna bila nak dowload lagu ke cerita ke... Sebab aku tahu mesti Mozilla aku tu problem akibat kerja aku mendowload hihihihi Entah berapa byk le kaum kerabat virus yg aku dah ternak dalam Lappy aku ni hahahaha 


Hoye!!! Suka mengupdate blog la ni....

No comments:

Post a Comment