daebak ^_^

Thursday, June 30, 2011

Last n3 for June~

Bulan Jun akan melabuhkan tirainya dalam beberapa jam lagi... sedih nya aku.... Aku tersangat la suka kat bulan Jun ni... My besday, semua ler yg ada kaitan kat aku mmg ada berkait rapat dengan bulan Jun ni.... Jun 2011 dah siap lambai2 nak ucap bye...bye....tak sangka kan dah pertengahan tahun....sekejap je nak hujung tahun.... Alamak, banyak lagi benda yg perlu disettlekan... 

Ayat aku macam tunggang-langgang je kan??? Aku ni bila nak menulis kena ada soul... passion... baru idea tu datang mencurah-curah.... Ni pun saja nak buat last n3 di bulan Jun.... Setakat ni, semua yang aku aim aku dah capai.... Lepas ni nak aim apa pulak erk??? eheee aku sekarang ni berminat nak usha rumah la. Hahahahaha kalau la aku berjaya beli rumah, mmg habis la saham aku...

Saham perempuan??? Hahahaha teringat kat salah satu novel ni... Penulis tu kata kalau org perempuan ni... Terutamanya yg still single lagi..... bila dah beli kereta, sedikit saham dia dah jatuh.... bila beli lagi rumah ha, habis la jatuh saham perempuan ni. Maksudnya di sini... lelaki takut perempuan yg jenis macam ni... Lelaki ni mesti takut bila tengok perempuan yg dah da rumah dan kereta... takut dia org pulak tak mampu nak menandingi perempuan macam ni kalau dibuat calon isteri...  betul ke???

Hmmm, bagi aku la.... Harta semua bebagai tu bukan la pengukur nak cari calon isteri atau calon suami kan.... So, apa yg korang nak kesah... Kalau lelaki takut nak dekati perempuan golongan ni...hmmm, tu namanya ego... benda tu semua kelebihan atau anugerah je..... Aku tak kesah semua tu!!!! Rasanya lepas ni mmg kena usha rumah..perancangan untuk jangka masa panjang..peduli apa aku... saham nak jatuh ke apa ke hahahaha 

~ Welcome July!!!!! 1st July...Happy Besday my dad...

2 comments:

  1. sekarang ni orang lelaki lagi ramai yang cari wanita yang berkerjaya/berharta(nak tumpang tuah perempuan). Mintak maaf golongan lelaki tetapi itu lah kenyataan yang hakiki.

    ReplyDelete
  2. Wow, caya la.... selalunya golongan lelaki jarang yg tak berpihak untuk golongan sendiri....
    Setuju sangat kat awak..... dunia sekarang ni mmg ramai yg mcm tu.....

    ReplyDelete