daebak ^_^

Saturday, June 4, 2011

Modzilla aku problem!!!!

Sudah beberapa hari aku tak update blog...grrrr ingatkan masa penghujung bulan Mei tu aku nak buat n3 welcome utk bulan Jun. Sekali entah apa masalah, xdapat nak buka blog. Ingatkan Google yg problem, pastu tergerak pulak hati ni nak cuba buka blog guna Internet Explorer... Haishhh, boleh pulak!!!! Sah, ni mesti Modzilla aku bikin problem.................. ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pelik aku.... apa la masalah... dah la susah guna Internet Explorer ni.... Nampaknya laptop aku ni makin lama makin dimakan virus huhuhu semenjak aku beli laptop ni, mmg tek pernah lagi aku htr kat kedai nak repair ke install baru ke.... Alamak!! jangan la buat hal.... laptop aku ni ala special edition sikit...Antik punya brand huhuhu org lain semua dah guna window vista... Aku punya lappy, masih Window XP lagi tau huhuhu 2000 punya ler xla terlalu kuno yg 1997 huhuhu

Sayang aku nak tukar... nasib baik la ni dpt dah buka blog... Macam2 erk cta baru... Masa pun berlalu dgn pantas... Bulan Jun dah....tak lama lagi besday aku hihihi sekaligus ulangtahun blog aku ni yg pertama.... Hmmmm, bulan Rejab pun dah masuk hari k3... plan nak puasa sunat... Aku harus kembalikan program asalku yg sudah hancussssss heeeeee chaiyokkkkkk Izah ^_^

~Entah apa-apa ayat aku... Maklum org yg dah lama tak menaip huhuhu maaf ye +_+

1 comment:

  1. dah cukup umur dia.. mula la buat hal.. ahahahhhhhhhhhh..

    ReplyDelete