daebak ^_^

Monday, June 6, 2011

Muhasabah Diri~

Berfikir sejenak... sambil2 tu bermuhasabah diri... Berpuas hati tak dgn pencapaianku setakat ini?? Kalau tanya aku, jujur aku kata... ada ke manusia yg puas dgn apa yg mereka ada?? Mesti kta sentiasa mengharapkan yg terbaik kan... Hmm, setakat ini, Alhamdulillah... Bersyukur dgn apa yg ada. Walaupun kdg2 terasa ada lagi kekurangan... Oh, syukur tidak terhingga, jangan tamak Izah.. ngeeeeee~ MeReNuNg >>>

Terasa tidak lengkap lagi susun atur hidupku... Habis belajarnya sudah, konvo je tak lagi ni... Aishhh terasa lamanya nak tunggu Oktober ni!!! Ini salah satu sebab terasa plan tak lengkap lagi. InsyaALLAH akhir tahun 2011 nak merumuskan segalanya hehehehe

Misi penjelajahan.... Heee tetibe je aku masuk misi penjelajahan.... Bakal diteruskan pada penghujung tahun ni. Kemudiannya bersambung tahun hadapan.... Harap AirAsia akan sentiasa bermurah hati nak bagi aku tiket murah lagi!!!! ^_^

Kerjaya...Oh, ini masih tunggang terbalik lagi.... Aku berserah je pada ALLAH apa hala tuju aku selepas ini... sama ada tukar bidang atau still dgn bidang yg sma... Rezeki ALLAH yg atur, aku redha je *_*

Malas nak fikir banyak.... Kira detik.... 6 hari je lagi... aku akan memperingati tarikh aku dilahirkan di dunia ni.... 13/6/2011...... hampir 24 tahun bernafas di dunia ini... Sudah cukupkah amalan ku??? Moga ALLAH sentiasa merahmati~ Amin...... Apa yg ptg... tak sabar nak fly ke KL 12/6 ni hihihi I sambut besday kat KL... Sanggup semata2 nak shopping dan.... jumpa burung gergasi kesayangan.... harap2 dpt duduk kat sayap ngeeeeeee mana tahu dpt kezutan nanti??? (^_^)V

No comments:

Post a Comment