daebak ^_^

Saturday, June 11, 2011

Thinking + Remember + Appreciation = Forever

Salam semua (^_~) hehe menhupdate blog di pagi buta ni mmg seronok. Idea mencurah-curah je kat hotak kepala aku ni eheee. Blog ini bakal menyepi selama dua hari pasni.. Esok aku kena stay kat rumah member kat Kuching sebab Ahad nya nak kena fly ke KL awal pagi yahuuu. Hmm, that what I like.. I'm gonna fly again ^_^

Today is 11.06.2011, Time is going faster than what I think. Haiya, sometimes feel like baru je membesar dgn kawan-kawan kat sekolah. Tak sangka pulak sekarang ni aku dah besar panjang. Wei, sungguh tidak sangka. I keep thinking, everything.... so many memory in my mind.... The best memory of course when I'm still in secondary school. I'm sure all my friend will agree with me. Rindu la kat korang semua uhuuu Ingat bila dah habis study, balik Sarawak.. Boleh la jumpa selalu sebab dekat kan. Tapi... bila dah keja, semua busy dgn kerjaya.... masa nak jumpa pun limited.... Impian nak stick together lunyai sudah eheeee semua dah terpisah dek jauh (even satu Swk still jauh gak *_* )

zaman baju putih kain biru ^_^

Ida~Me~Mimi~Enot~Aisyu > miss u guy damn much...
Sambil2 aku shopping kat KL nanti, planning gak jumpa ngan member2 degree aku. Program satu hari di KL terasa padat je uhuuu sebab plan nak pergi banyak tempat dalam satu hari. Hope sempat nak cari barang-barang yang perlu~ kain, tudung, pin, seluar, baju, bateri hp, novel...bla... bla.....@_@


13.06.2011~ keep counting eheee my besday is coming to town ahaaaaa lolssss. Aku sambut kat KL la gamatnya. Hope something special??? Nope... Just pray... hope the blessing from ALLAH... I think it enough for me~ 24 year live in this planet name Bumi. So many challenge... sometimes happy... sometimes sad.. All of it make me matured and strong!!! I'm appreciate it... my LIFE (^_^)V 

No comments:

Post a Comment