daebak ^_^

Wednesday, July 6, 2011

I'm in love~

Salam semua.... 6 hari dah kat bulan Julai baru aku nak terhegeh-hegeh buat n3 baru hehehehehe blogwalking aku mmg rajin, sempat aku singgah blog favourite aku.... malas je aku ni nak menghupdate n3 baru... lolllss~

Ok, hari ini aku datang rajin pula..... Inilah penangan bila jatuh cinta~ Auwwsss, mengedikss pulak aku ni heheeee *_* Sejak drama Lie To Me habis sudah aku tonton o9... terasa sunyi pulak tanpa Yoon Eun Hye... Aku mmg minat gilerrrrr kat heroin tu.... Semalam sajer la nak tengok drama baru kat Channel One HD kat Astro.... Citer ganti drama 49 Days.... City Hunter (dah lama tahu wujudnya drama ni kat o9 tapi buat derk huhuhu jual mahal kan...) ..... Sebelum ni dah banyak gak version drama City Hunter ni. Tu yang cuba tengok, sama tak dengan versi yg lama....


Dah la aku tonton di pagi buta eheee Jam 3.40 pagi ok hahaha TAPI mmg syokkk terasa macam kat dalam pawagam pulak.... Sebab channel tu mmg dah HD punya version.... keadaan masa tu gelap gelita (aku saje tengok dalam gelap) mmg best punyer....ifek cahaya mmg mantap.... Tengok je episod 1.... Ohhhhhhhh tidakkkkkkkkkkkkkkk aku sudah jatuh cintaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Pada siapa?????????? Pada mamat ni la.....

Aku suka gambar ni... dengan baju yg penuh dgn kesan tembakan, pastu rambut serabai tp ttp menampakkan karisma hahaha tersangat la humble bagi aku!!!!
Sebelum ni aku layan gak drama lakonan Lee Min Ho ni.... Pompuan2 yg lain semua dah gillla kat dia sejak dari drama Boys Over Flower lagi.... Tapi masa tu aku mantain lagi hahahaha nooo feeling cehhhhh pastu drama Personal Taste dia gak berlakon..... boleh lagi aku slumber kutuk dia... Apa la mamat ni, dok jambu je keja.... Haaaaaaaaaa selepas tonton episod 1 City Hunter..... Aku terus jatuh cintaa................... Dia nampak bersemangat waja..... lakonan power dan matangggggggggggggggggg.......... Lee Min Ho aka Bunchai dalam drama ni.... I LOVE YOU....Saranghae ^_~

For all Korea Fan.... you all must watch this drama... Best drama.. different if compare with other drama... Plot citer mmg mantap... Aku suka.... Pastu fikir....Kalau la direktor kat M'sia ni berani buat citer macam ni... mmg banyak yg dah kena tangkap di bawah tahanan ISA uhuuuuuuu sebabnya.....'Musuh dalam selimut' negara ni mmg banyak,,,, tapi sajer kan guna kuasa nak cover semua kesalahan.... Wei, dengan rakyat boleh la korang nak sembunyi....tapi kena ingat TUHAN itu maha mengetahui segalanya....~ Hahahaha apa aku mencarut merabai ni??? Nak tahu kena tonton sendiri drama ni, aku pasti korang akan faham!!!!

1 comment:

  1. maok carik juak cerita City Hunter....craving for it now....

    ReplyDelete