daebak ^_^

Tuesday, July 26, 2011

perhitungan.....

Salam semua,

Lama giler aku tak hupdate n3 baru.... huhuhuhu malas melanda diri.... Lagipun tak de story yg super hot yg nak aku share hehehe 

Hari ini 24 Syaaban, tak sangka kan... masa sgt cepat berlalu.... tinggal 5 hari lagi, semua umat Islam di dunia ini akan menyambut bulan yang teramat mulia dari bulan yg lain.... Bulan Ramadhan..... Aku sgt tidak sabar!!! Mari kita buat perhitungan peribadi.... Scan balik segala yg sudah dibuat selama ini.... mana yg byk, dosa ke pahala?? Hmmm, sempena kedatangan Ramadhan nanti, gunalah sebaiknya...... Perbanyakkan ibadah kepada ALLAH. Moga kita semua mendapat keberkatan nanti...AMIN~

Nanti bila ada story best baru aku hupdate n3 baru lagi ye.... ^_^

No comments:

Post a Comment