daebak ^_^

Sunday, August 28, 2011

cat baru ^_^

Wahhhhhhhhhh, pink..... suka sangat-sangat... Hehehe mentang-mentang la Raya dah nak dekat... So, macam-macam aku nak yang baru... dan blog aku pun turut tidak ketinggalan.... Ok then, my blog dah berwajah baru lagi... yang penting pinkkkkk...heeeeeeeeee warna favourite gituuu.........

Itu pun setelah aku godek laman web yang ada.. Mula-mula tertarik kat template yang ada unsur korea... tapi sedih..... tak dapat nak dowload lagipun template tu bukan dalam xml or html.... sah blogspot tak dapat nak acccept aku punya changes....

Cari punya cari..... jumpa yang ni, pink.... terus tertarik................ngeeeeeeeee Hmmm, sempena Hari Raya 2011 katakan..............

No comments:

Post a Comment