daebak ^_^

Wednesday, August 10, 2011

What happen to me??

Selamat Pagi semua... ehhh emende nya pagi... dah tengahari la hehe ^_^ 

Pagi tadi sahur dalam jam 5.00 am aku minum air masak je, nak makan kenyang lagi sebab dah sahur kira berat sikit jam 2.00 am dgn adik aku... Pastu sementara nak tunggu azan Subuh termenung jap.... tak sedar terlelap pulak.... 

Dipendekkan cerita..... Aku mimpi... oit, jgn fikir yg bukan2.... Mimpi yg pertama mcm best.... Tapi mcm tak logik hahaha Aku ni kan gila obses sikit dgn benda nama flight ni.... dan sgt suka cuci mata ala main2 pandang2 kat mr pilot huhuhu Tu la dlm mimpi aku tu... yg ptg naik flight peribadi.... yg kecil je la ala2 Maswing gitu huhuhu masa tu pas aku solat terawih hahaha yg tak logiknya... destinasi yg aku nak pergi tu ialah Kota Samarahan.... Tempat dekat mcm tu pun aku nak naik flight... Mr Pilot tu pun ckp aishhh biar btl nak pergi situ??? Aku kata iya lah hehehe sempat buat muka tdk bersalah.... Oleh kerana aku ni customer, dia follow je lah kehendak aku.... Apa yg best nye... Aku mmg enjoy sgt trip tu even tak sampai pun 1 jam hahahaha

In reality: Kalau lah mimpi tu benar2 terjadi.... Syok kan??? Siapa tak syok kalau ada flight dan Mr Pilot peribadi.... Aku bisa terbang ke mana-mana destinasi.... Mimpi tu benar2 buat aku senyum sekejap...

Ingatkan mimpi habis di situ je.... Aikkk sambung mimpi lain pulak????????? TAPI mimpi ni buat aku down sikit.... Kenapa?? Why?? Ottoke?? Terasa mcm nak meraung je, kenapa 'si dia' perlu muncul dlm mimpi aku lagi???? huarghhhhhhhhhhhhhh @_@ Buat aku igt balik kenangan2 kita org..... sob... sob.... tak dpt nak story balik..... tak terdaya..... what happen to me?????? 

No comments:

Post a Comment