daebak ^_^

Saturday, September 10, 2011

Addicted with Korean Variety Show

Assalammualaikum semua, tiba-tiba terasa rindu nak berbicara kat blog ni. Sebenarnya aku dah ready beberapa draft untuk buat n3 baru TAPI hehehe bila sikap ni menguasai diri hmmm susah sikit nak cakap hehehe malas ok nak menaip sebenarnya... So, dah lama draft yg selama ni aku pendam kat dlm archive my lappy hari ni nak pulun buat n3 baru setakat yg mampu... ^_^

Aku sibuk lawan Korea sekarang ni. Mcm mmg dari dulu Korea je memanjang hehehe tapi sejak beberapa minggu yg lepas... masa Raya la, aku malas deh nak layan orang so kat bilik layan Korea... Aduh, teruknya aku *_* ngeeee Drama yang latest semua aku dah tonton cuma la ni stop jap layan drama... Hehehe line internet aku dah slown... Akibatnya, aku pulun layan Variety Show dia orang... kegilaan aku berganda-ganda bila my cuzzy bagi show yg dia dah dowload.... 

So, dah dapat apa yg diingini... aku bertapa la dlm bilik... Layan 'Shinee Hello Baby' dan 'Shinee Yunhanam'. Cousin aku ni giler sgt kat group SHINEE so segala apa pasal Shinee semua dia ada.... Aku ambil masa 3 hari je nak layan dua show tu... Aigooo, chenca daebak!!!! Puas aku gelak sampai mengalir air mata..... Jom aku review pasal show ni...

Shinee Hello Baby.......


Reality show ni berkisar pasal group Shinee ni yg dipertanggungjawabkan untuk menjaga budak kecil. Bayangkan la orang lelaki, dah la still muda lagi jaga budak kecil yang berumur 4 tahun... Memang kelakar tengok gelagat dia orang... Bila dah lihat show ni, aku tiba-tiba suka pulak kat Shinee hahahaha oppsss marah pulak cuzzy aku nanti... 'Beb, bukan Tae Min la....' My cuzzy mmg giler sgt kat Tae Min... Aku pulak tersyok kat Key hehehe Budak Kecil dlm show ni namanya Yoogun... Yoogun suka sgt kat Key Appa.... Lagipun Key nampak jujur sgt layan semua kerenah Yoogun.



Key Appa & Yoogun... cio... Aku suka sgt pic ni... thank tu Mr Google

cute betul Yoogun masa guna hanbook

cuteee..... best lau da anak cute mcm ni...

pandai bergaya Yoogun ni...

Shinee Yunhanam...



Show ni pulak ala-ala kisah 'Blind Date'... Setiap ahli Shinee akan diberi peluang untuk keluar dengan noona.. Kiranya perempuan yg lebih tua dari dia orang. Pastu terpulang pada noona nak pilih siapa antara ahli Shinee yg dia orang rasa terbaik... Tak semuanya noona la sebab ada seorang perempuan tu sebaya dgn dia org... Yang bestnye perempuan yg dipilih tu adalah peminat Shinee sendiri Beruntung sungguh kan... Kalau la aku leh jadi macam noona dlm show ni... aauuwww comfirm jatuh lentok ngeeee Dan sudah tentu aku suka Key hehehe dia nampak macho even kadang-kadang perangai dia macam lembut sikit hahahaha

No comments:

Post a Comment