daebak ^_^

Friday, September 16, 2011

Adegan romantik ala-ala korea ^_^

Sesiapa yg minat drama korea ni pasti dah boleh hafal kan, adegan romantik yg wajib ada hahaha pastu bila dah habis layan drama korea, apa lagi berangan la hahaha... Ala, sweet nya lau dapat buat macam tu  hehehe Antara adegan yg popular dlm drama korea:::::


Adegan dalam bas... Yang ni mmg wajib ada la.... Contoh drama yg ada adegan ni.. 'Princess Hour', 'City Hunter', pendek kata hampir semua drama korea ada adegan ni....


Adegan bila hero cuba nak berlagak romantik hahaha cuba nak tarik perhatian heroin..... Adegan ni yang paling aku ingat sekali dalam drama 'Boy Over Flower'.... Cuma yang menarik perhatian heroin tu bukan hero utama je.... 



Adegan bila hero dan heroin buat gaya comel hehehe paling aku suka sekali adegan ni bila tonton drama 'Full House'..... Comel sangat Rain bila buat gaya ni...


Adegan romantik dengan panorama yg menarik... Yg ni la aku rasa adegan yg paling best... Sebab panorama yg dipilih mmg cantik.... chenca daebak!!! Kalau sebut 'Winter Sonata', 'Autumn In My Heart; 'Tree In Heaven'.... semua dah dapat bayangkan panorama... view yg cantik kat Korea....

"Tak sabar rasanya nak jejakkan kaki kat Korea.... Nak gak merasa ala-ala adegan kat atas ni.... Ala, xda couple pun xpa, janji hati puas hehehehe..... " ^_^

No comments:

Post a Comment