daebak ^_^

Tuesday, September 27, 2011

Convocation Mood~

Hmmm, abg long mesej tadi tanya pasal flight, dah packing ke, mood convo dah on ke... bla....bla.... Oh, mood aku masih zero lagi.... sifar...0..0....0... Arghhhhh, apa yang aku fikirkan sebenarnya ni??? Mungkin masih lama lagi kot... oit, Izah ..... wake up please!!!! Aku dah kena fly ke KL hari Sabtu ni.... tinggal 3 hari lagi!!!!!!!!!!!!! Alamak... apa pun tak ready lagi....huh~

Esok, 28/9/2011... giliran course aku BHRM untuk ambil jubah... Aku??? huhuhu wakilkan kawan aku je ambil esok.... kan kat n3 aku yg lepas aku ada kata jadual convo aku ni agak penin sikit.... Sebab aku dah book tket flight awal. masa jadual ambil jubah keluar.... hmmm, tarikh nya mmg lari dari tarikh flight aku.... Nasib baik leh wakilkan orang ambil jubah... Kalau tak, alamatnya aku paksa guna kain langsir untuk jadikan jubah... huhu *_*


:::::: Eh, hari ni 27/9/2011....Ommo, his birthday!!!!!! Saengil chukka hamnida for 'kitak'..... Nak ucap directly, I'm not strong for it.... miane....moga bahagia selalu.... Hidup baik-baik ::::::

No comments:

Post a Comment