daebak ^_^

Sunday, September 18, 2011

Protect The Boss

Masa tengok episod 1 drama ni, nampak macam memboringkan... Pastu bila dah tengah-tengah cerita baru faham... jalan sebenar cerita ni... Kalau rasa nak tengok kelainan sikit dalam drama korea... Aku syorkan korang tonton drama ni.. Confirm tak kering gusi... kalau nak gelak sampai guling-guling pun boleh hahahahaha >__<


Kisah cinta antara boss ( Hero: Ji Sung ) dan secretary ( Heroin : Choi Kang Hee ) Mula-mula benci tapi pastu jatuh cinta.... Hero ni agak pelik sikit, agak manja dan tidak serius ketika bekerja... Kiranya Heroin yg bertanggungjawab untuk menjaga Hero... Disebabkan kerja, dia orang selalu bersama.... pastu mula la rasa sayang..... Aku tak nak cerita lebih, nanti tak best pulak... Korang tengok la sendiri ye... ^_^


:::::: Bila tengok drama ni, mula fikiran menerawang... Kan best lau jumpa boss macam hero ni hahahaha Start dari mula keja dulu... Aku asyik jumpa boss perempuan je..... Nak gak merasa ada boss lelaki hahaha gataiii la pulok..... TAPI org lelaki ni tak cerewet sgt lau nak dibandingkan dgn perempuan.... kan..kan..... Mudahan nanti aku dapat boss laki... yg tak cerewet... kelakar...plus hensem... ^_^ ::::::

No comments:

Post a Comment