daebak ^_^

Saturday, October 29, 2011

Catatan semalam~

Assalammualaikum.... Anneyong... ^_^

Hari ni genap seminggu blog aku sepi tanpa n3 baru huhuhu bukannya aku tak buka langsung pun blog ni, cuma idea utk menulis tu aku simpan dulu lagipun seminggu ni aku menyibukkan diri dgn rutin kegemaran aku. Lebih-lebih lagi dalam seminggu ni mum & dad aku tak de kat rumah so mmg aku control semuanya huhuhu Melaram giler-giler....... pastu nak gelak pun sound tak cover-cover... hiksss sungguh kurang sopan kan anak dara ni!!! ^_^

Ala, skali-skala melaram macam tu mmg syok.. Mmg puas hati.... Eh, apa benda yg aku melaram ni?? Ala, aktiviti yg sgt mudah pun....


Mmg syurga ko. Bebas layan rancangan Korea hiks.. Bukannya apa, kalau parents ada harus la utamakan dia org dulu kan... So, aku kena la mengalah. Nak pulak parent aku layan Korea skali dgn aku huhuhu channel pilihan dia org, kalau tak drama melayu... drama Indon huhu tak pun rancangan temubual... Bukannya aku tak minat cuma kurang je *_*

Seminggu ni puas melayan drama 'War of  The Roses'... kat channel S One (Astro Beyond)....


Ada gak cari dvd drama ni, tapi takde. Drama ni just utk family show, biasanya dia org tak kuarkan dvd. Sebab itu aku kena layan directly kat TV kalau tak mmg melepas... Nasib baik Astro ada ulang tayang drama ni 2 kali dalam satu hari.

Selain tu, aku sibuk layan variety show gak.... We Got Married Lee Teuk & Kang Sora, Hello Baby Lee Teuk & Sistar, Running Man, Heroes... Pastu aku khatamkan drama-drama bulan lepas. Kalau diikutkan, banyak lagi drama yg aku tak tengok lagi. Sebab aku ni jenis yg akan layan drama yg TOP dulu pastu drama yg kurang sikit rating nya akan ditunda ke belakang. Hehehe Sebab tu dvd yg aku beli, sampai sekarang tak habis tengok lagi. Bila nak tengok, ada pulak drama TOP baru release harus aku layan yg TOP dulu. hahahaha nampak sungguh ketamakkan di situ ^__~

No comments:

Post a Comment