daebak ^_^

Friday, October 14, 2011

New look

Akhirnya, sudah boleh menarik nafas lega... Fuh, sakit jiwa gak la bila nak edit blog ni. Hehehehe kalau diikutkan kerja mudah je TAPI bagi aku... ia bukan perkara yg mudah sebab aku ni bukan jenis orang yang buat kerja bagai melepas batuk ditangga. Bila buat sesuatu kena buat sehingga memuaskan hati diri sendiri. Oh, adakah aku Ms Perfectonist??? Hmmm, ikut keadaan la, sometimes perlu juga kan???

Lepas ni, baru mood nak menulis berlipat kali ganda. Tengok semalam n3 ciput kan... Itulah bila blog dah disaster mood pun terus down. Kali ni aku buat simple je. Even simple tapi kepuasan super double. Sebabnya background tu ala-ala korea. Pasni bila buka blog boleh ingatkan aku pasal Korea hahaha siap salji dan romantik gitu... ^_^

Korang suka tak dengan rupa baru blog aku ni?? Kalau ada yang perlu aku perbaiki bagitau je, aku terima seadanya. Ok lah, sambil-sambil korang selidiki rupa baru blog aku ni, meh layan lagu ni.... Protect The Boss OST, ' I will protect you ' nyanyian Jaejong JYJ... Layan~



No comments:

Post a Comment