daebak ^_^

Thursday, October 13, 2011

OMG, my blog disaster!

Pening...... Inilah akibat kalau tangan gatal sangat huhuhu diri sendiri yg kena tanggung akibatnya. Dek kerana itu terpaksa redha dengan blog yang sudah disaster!!!! Layout before ni dah ok je.....


Pastu disaster terus.... Huarghhh, haru je rasa... Sebenarnya, tadi aku saja je nak try tutorial pasal edit blog ni. Kononnya nak try le nak edit blog ni bagi cantik...( Biasanya aku ambil sng dowload je layout yg sedia ada...... ) Pastu bila dah click sana sini.... Huarghhhhhhhhhhhhhhhhhh ambikkk ko Izah *_*

Bagi mengubat rasa hiba tu aku guna picture Kim Jeong Hoon oppa sbg background... Saja nak bagi hati sendiri tenang walaupun hakikatnya....... tunggu mood rajin datang baru edit balik blog ni.......sobsobsob... pasrah je la *__*

::: Pengajaran buat diri sendiri ~ kalau rasa tak familiar dgn sesuatu benda tu jgn cpt sgt nak try... cuba fahami sampai reti dulu... huhuhuhuhu insaffffffff :::

No comments:

Post a Comment