daebak ^_^

Monday, October 10, 2011

selesai semuanya~

Assalammualaikum... Anneyong!!!!! ^_^

Lama blog ni menyepi... Seminggu kan seperti yg aku bagi tau dlm n3 sebelum ni... Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar... Ada la beberapa perkara yg rasa macam tak seronok TAPI itu semua aku abaikan sahaja hehehehe yg penting semuanya berjalan dengan lancar....

Done juga penjelajahan di bahagian utara... bayangkan dari Langkawi - Kuala Kedah - Jitra - Sintok - Perlis - Penang....jauh berjalan-jalan hari tu... Nanti di lain n3 aku upload pic skali cerita journey hari tu k.... Sebelum tu kena pilih dulu pic yg cantik-cantik hehehe

Perkara utama>>> Konvo aku.... done juga... walaupun hakikatnya aku tak puas bergambar.... sebab aku punya sesi ari tu petang... Selesai majlis, masa tengah ambil gamba kat ruang padang depan dewan... tiba-tiba hujan turun.... tak keruan dibuat nya.... hujan nikmat tu hehehe Hmmm, mmg kena ambil master ni hahahaha apa-apa pun syukur..... 


~ Rindu sudah dengan kawan-kawan degree...especially abg long... bila erk dpt jumpa korang lagi ni... *_*

No comments:

Post a Comment