daebak ^_^

Saturday, October 29, 2011

sunbae Lee Teuk - Super Junior ^_^

Weee ada bunyi gedikks tak kat title tu? Aku tak tahu nak letak tajuk apa so ambil feeling ala-ala watak Jan Di dalam BOF panggil Ji Hoo... sunbae huhuhu apa sunbae tu?? Sunbae tu bahasa korea yg maksud nya mentor, kiranya senior kita. 


Aku adalah salah seorang peminat Lee Teuk dari berjuta-juta peminat dia.... Oh, mmg minat giler. Sebab apa aku suka sunbae? Sebab dia seorang yg kelakar dan sangat comel dgn lesung pipit nya itu. Walaupun org kata sunbae aku tu tua, aku tetap minat juga  kat dia. ( Bila aku ulang balik baca ayat aku ni, terasa mcm karangan autobiografi budak Darjah 4 pulak hahaha ^_^ )


Serius aku cakap, even umur LT dah agak meningkat... TAPI dia still mantain cute kan... Next year, his turn utk masuk kem tentera. Harus ramai peminat yg akan menangis meraung-raung. Aku?? Tak la sampai nak meraung, cukup la hanya merinduinya hikksss... Korea kalau masuk kem tentera bukan mcm M'sia. PLKN setakat 3 bulan je, dia org 2 tahun tau. Mmg mcm tentera betul.

Sebab tu aku perasan, sekarang ni banyak rancangan yg ada Leeteuk. For those that crazy about Leeteuk, uptade korea variety show now....

~ We Got Married ( LeeTeuk & Kang Sora) MBC


~ Hello Baby ( LeeTeuk & Sistar ) KBS 


Ada byk lagi variety show yg LeeTeuk involved, macam 'Strong Heart'... sunbae jadi backup host... kiranya yg latest dua kat atas. Sekarang ni pun baru beberapa episod airing kat Korea. So, layan je ye............... ^_^

::: Wish sunbae good luck... Hope you always success. Sunbae, hwaiting!!!! Saranghae.... :::

No comments:

Post a Comment