daebak ^_^

Saturday, November 5, 2011

My Princess

Setelah ditunda beberapa kali, akhirnya aku berjaya juga menghabiskan marathon menonton drama korea 'My Princess' hahahaha Tahniah untuk diri sendiri. ^_^


Drama ni keluar dalam bulan Mac, seingat aku la. Sebab rating nya agak kurang so aku tunda kebelakang hehe Secara keseluruhannya, aku bagi drama ni 3 bintang. Nak kata boring tak juga sebab aku suka latar belakang drama ni. Latar belakang drama ni ala-ala drama korea 'Princess Hours'. Ada unsur keluarga diraja Korea, istana, puteri hehehe Tapi tak dpt nak melawan kehandalan drama favourite aku 'Princess Hours'.

Jalan cerita nya ok la. Konflik yg berlaku pun biasa je cuma aku geram tengok perempuan jahat aka Muzium Direktor tu. Rasa nak cucuk je biji mata dia yg besar tu kihkih. Nak tahu lebih lanjut pasal drama ni??? Layan la sendiri hahaha mana tahu korang punya pendapat yg berbeza dari aku. ^_^

2 comments:

  1. kamek dah lamak gila sik encarik cerita korea semata-mata mok nangga masa lapang.. err.. almost sikda masa lapang sebenarnya.. mun ada, prefer rest.. hehehe... kamek kinek tok layan cerita pasta.. hehe.. best~

    ReplyDelete
  2. Hehehe kmk nang kaki korea... even penat pun stil layan juak korea... sbb ya leh hilangkan penat juak... oo pasta ya da dvd p lom nga gik... hehe

    ReplyDelete