daebak ^_^

Saturday, November 19, 2011

Posto!!! Posto!!!

Petang semalam bila sampai di rumah, mak aku bagitau ada posmen hantar bungkusan. Wah, cepat juga bungkusan itu sampai. Memang servis yang sangat pantas......


Nak tahu apa yg ada di dalam bungkusan ini?? Hehehe hari tu mak aku suruh order 'Footpatch'. So, aku order online je. Selalunya aku beli dari kawan masa duduk menyewa dulu. Oleh kerana kawan aku itu sudah balik ke Igan nun jauh di Utara Sarawak. Aku pun dah lama tak jumpa dia. Nak senang, kawan aku tu bagi link utk aku beli online sendiri. 


Ada 50pcs semuanya. Harga yang dibagi mmg berpatutan. So, kalau korang berminat juga nak dapatkan footpatch ni boleh klik ke sini Znl Multicollection Shop

No comments:

Post a Comment