daebak ^_^

Tuesday, November 22, 2011

sana - sini bola...

Semua status kat FB dipenuhi dengan status bola. Penat aku membaca... maki - hamun mmg tak pernah lari. Itu yang buat aku malas nak tengok bola kalau ia melibatkan 'domestik' game... Ada je yang tak betul, tak puas hati, pastu menyalahkan pihak lain huhuhu menyakitkan hati je....

Aku tak update lagi pasal konsert hari tu hehehe gambar pun tak transfer lagi ke laptop. Nanti la, insyaALLAH dalam minggu ni juga aku update pasal konsert tu. Sekarang ni, dalam proses nak menghabiskan tonton drama Korea 'Oh my lady!'.... Sudah lama tertunggak so kena tengok sebelum penghujung tahun ni....

Jiwa sekarang rasa tenang.... Penangan 'Maher Zain' mmg kuat.... Aura dia, dengan suara beliau yang memukau fuhhhh mmg menusuk ke kalbu..... Terasa rindu pulak kat beliau.... Apa - apa pun konsert beliau malam tu mmg best..... Mari, layan sama lagu baru Maher Zain, duet dengan artis dari Pakistan, Irfan Makki.... 'I believe'...


No comments:

Post a Comment