daebak ^_^

Friday, December 2, 2011

Akhirnya, sudah kembali ^_^

Setelah seminggu aku hidup tanpa internet, akhirnya baru hari ini broadband aku sudah kembali berfungsi. Mingu lepas aku dah siap pindahkan gambar ke laptop, pastu dah plan ayat-ayat cinta yg bakal aku garap utk beberapa n3. Sekali bila nak connect broadband ke laptop..... Kecewa..... hijau je warna mmg lansung tak boleh nak connect!!!!

Ingatkan cuma satu hari je problem, rupa-rupanya ia berpanjang sehingga seminggu. Memang frust menonggeng jer hukhukhuk Bila dah ready segala bebagai nak update blog sekali broadband buat hal semua tak jadi. Oleh kerana mmg tak boleh nak online langsung, aku mmg dilanda keboringan yg berpanjangan. Akibatnya, aku layan drama Korea dan Jepun yang lama sudah aku 'jerukkan'. hihihihi

Hasilnya BERJAYA..... Ok, lepas ni banyak lagi n3 yg akan menyusul....~

No comments:

Post a Comment