daebak ^_^

Tuesday, December 6, 2011

Big Apple Donut is the best!!!

Bila dah lama tak makan, tiba-tiba teringin pulak. Rasanya dah berbulan-bulan aku tak makan..... Bila puasa ni mmg mcm2 benda yg teringin sgt nak makan...... So, bila dah teringin harus ko pergi beli... Karang tak pasal meleleh air liur dek teringat dengan donut Big Apple..


Cuba teka donut apa yg menjadi pilihanku?? Hehehe


Kalau dah nama hantu cheese... mmg cheese la yg menjadi pilihan hati.... Selain tu aku suka kuaci dan almond. Yang warna hitam tu ialah oreo... adik aku punya pilihan..... Kena rasa semua baru puas hati, so aku dan adik aku akan bahagikan setiap donut kepada dua bahagian..... nyum... nyum.... ^_^

No comments:

Post a Comment