daebak ^_^

Saturday, December 31, 2011

Countdown 2012~

Tinggal 1 jam lagi kita akan berada di tahun baru.... Macam tak percaya tapi itulah realiti yg harus kita tempuhi. Bila dah melangkau ke tahun baru ni pasti semuanya ada semangat baru... Aku pulak masih berada dalam situasi blurr... keliru... entah la tak tahu aku nak huraikan macam mana.


Oh ya, beberapa hari blog menyepi lagi sebab aku balik kampung Jumaat yg lepas. Penat masih terasa lagi ni. Tapi ku gigihkan juga diriku ini untuk mengupdate blog wakakaka macam skema je ayat~

Mcm2 aku nak update, tapi tunggu la satu persatu ok... Ini untuk pembuka selera. Sambil2 tu korang layan dulu lagu dari Avril Lavigne ni>>>


Bunyi mercun dah kedengaran kat kampung aku ni huhuhu pasti jam 00:00 ni lagi meriah.... Buat korang semua terutamanya my follower, terima kasih banyak2... Tak sangka dah 36 orang, walaupun bagi blogger tegar angka itu amatlah ciput... Tapi buat aku seoarang blogger suam-suam suku ni, Alhamdulillah.... Moga korang happy selalu!!!



No comments:

Post a Comment