daebak ^_^

Thursday, December 22, 2011

counting the day~

Tinggal seminggu lebih lagi oit, pastu new year dah la! Kena buat beberapa review untuk 2011. Oh ya, aku kena prepare juga n3 khas iaitu 'Anugerah Terbaik untuk drama korea' pilihan aku sendiri... Kawan aku dah start buat huhuhu dia mmg bersemangat!!

Rasanya lepas ni bakal menyepi lagi. Christmas pun tak lama lagi. Auntie aku suruh balik kampung awl sikit tolong dia buat preparation untuk Christmas. Kalau balik kampung, aku memang tak dapat nak online langsung. Bila tak dapat online harus la tak boleh nak bermuka buku, belog dan layan drama korea online.

Nasib baik auntie aku dah upgrade Astro kat kpg kepada Astro Beyond... Makanya adalah channel TV favourite aku... Channel One HD.... idok la aku ni boring sangat.. ngeeee ^_^

Esok kena buat beberapa auto publish entries before balik kampung.... Harap - harap aku rajin la! ^_~

No comments:

Post a Comment