daebak ^_^

Tuesday, December 27, 2011

List of Korean Drama for 2012~

Wei, 2011 tinggal 4 empat hari lagi la. Korang dah buat azam baru ke?? Hmm, aku dah rancang beberapa azam baru untuk 2012. Story lanjut pasal azam 2012 di lain entry ok. hehehe Sekarang ni tumpuan diberikan utk drama korean for 2012 dulu... Meh, check out sama-sama....

1) Wild Romance


Drama yg bakal ditayangkan pada 4 January 2012 di channel KBS2... 'Wild Romance' ini mengisahkan percintaan di antara pemain baseball dan athlete Judo. Siapa yang suka sangat kat Lee Dong Wook... Hero air mata dalam 'Scent of Woman'... pastikan anda menunggu drama ini ditayangkan..... 

:: my comment >> bila tengok lead actor ialah LDW... terasa excited nak tonton drama ni. Lagipun drama ni jenis komedi.... kita tunggu saja nanti ^_^ ::

2) Take Care of Us, Captain!


We are going to fly with this drama.... Drama yang bakal ditayangkan pada 4 January 2012 di channel SBS ini mengisarkan percintaan di kalangan pilot iaitu Captain dan co-pilot.... Peminat Jandi dalam BOF pastinya menunggu drama ini ditayangkan.

:: my comment >> daebak!! aku mmmg ternanti-nanti korea buat drama ala-ala macam ni. Kiranya drama ni bakal mempunyai ciri-ciri seperti Drama Jepun 'Good Luck'... yuhuu...  Excited ni... Sebab aku kan suka 'Burung Gergasi' (flight)...  dan fly around the world.... Cuma SATU yg aku tak puas hati... wei, kenapa la lead actress nya... alamak!!!... minah tu la!! @_@ Aku agak kurang dengan lakonan Koo Hye Sun....  Kalau digantikan dengan Yoon Eun Hye harus aku suka!!! Hmmm, harap-harap mood aku tidak dikawal oleh actress itu!!!!! Can't wait for it... I'm going to fly!!!! ^_^ ::

~ Untuk maklumat lanjut pasal drama korea boleh pergi ke koreandrama

No comments:

Post a Comment