daebak ^_^

Friday, December 23, 2011

planing semalam hancur!!!

Semalam tekad nak buat auto publish entries banyak -banyak... dan hari ini.... hanya ini saja yg mampu aku buat. Hancur semua rancangan bebagai kononnya nak update blog. Lagipun line broadband aku ni ngok ngek sikit hari ini. Kejap connect kejap lagi disconnect... penatkan aku je... huh...............

So, lepas ni menyepi lagi.. Yuhuu esok balik kampung..... tolong auntie aku buat preparation utk X'mas... Ini yg best nya kalau lahir dalam family yg berbilang kaum. Semua perayaan aku sambut, lengkap seadanya.... Di kesempatan ini, aku nak wish Merry Christmas to my friend yg celebrate perayaan ini especially buat abang long Stanz, bestie Ruth dan mummy Ayau... Lama la tak bertanya kabar dgn korang.. ^_~

::: Entah kenapa dua/tiga hari ini asyik mimpi kamu lagi... Apakah?? Andheyo!!! Yang penting bukan kamu saja yg muncul tapi wujud seorang lagi namja... Oh, mengarut je rasanya....... Suhhh, pergi jauh-jauh~ :::

No comments:

Post a Comment