daebak ^_^

Friday, December 2, 2011

Sekitar konsert Maher Zain di Kuching...

Ini salah satu n3 yg aku perap selama seminggu dek broadband buat hal. 19 November yg lepas berlangsungnya secara live konsert Maher Zain di Kuching, aku ada story di n3 sebelum ni yg aku menang tiket konsert Maher Zain. Malam tu, aku ingatkan aku adalah orang terawal yg sampai di Stadium Perpaduan. Rupanya ada beribu lagi manusia yg datang awal lagi dari aku. Parking memang semua dah full dan aku terpaksa parking jauh sikit dari stadium.

Dengan meredah hujan nya lagi, nasib baik tiket aku M1 kira tiket mahal hehehe So aku tak payah nak berebut dengan beribu-ribu peminat Maher Zain yg lain... Bila dah masuk ke dalam Stadium.... Wow, tak sangka ko... Penuh juga..... Mmg terkejut aku.... tengok manusia yg memenuhi stadium hihi Bukan hanya peminat Maher Zain di Sarawak je yang datang, peminat Maher Zain dari Indonesia, Brunei dan Semenanjung M'sia juga dtg..... 

Apa-apa pun, konsert Maher Zain ni mmg terbaik!!! Dengar cd dan live mmg tak jauh beza.... Ini menunjukkan yg Maher Zain mmg seorang artis yg berbakat dan terbaik.... Serius aku cakap bila aku dgr live mcm sama aku dgr cd... Cuma LIVE lagi best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dan aku boleh nampak penghayatan Maher Zain masa menyanyikan lagu beliau terutamanya lagu ' Alhamdulillah - Thank You ALLAH'.....

Tak banyak sgt gambar yg aku ambil masa konsert tu... Sebab aku leka menghayati nyanyian Maher Zain. Mmg terbaik dan air mata aku turut mengiringi penghayatan tersebut...All praises to ALLAH~

Stadium yg dipenuhi dgn peminat Maher Zain

Irfan Makki ^_^

I love this pic.... aku capture sbb nampak mata MZ berair... masa nyanyi lagu 'Alhamdulillah'

We all love Maher Zain....

Thank You MZ... may ALLAH bless ^_^

No comments:

Post a Comment