daebak ^_^

Sunday, January 1, 2012

1/1/2012~first step..

Anneyonghi Gaseyo 2011, Anneyong Haseyo 2012 ^_^................

Macam tak percaya kan, kita dah berada di tahun baru. Selamat Tahun Baru semua!


Sedar dari tidur terfikir sejenak, apa langkah pertama yg harus dibuat utk tahun baru ni. Pastu tiba-tiba datang idea... Ha, nak tukar background utk my blog... Sebelum ni berwajah ini >>


Background yg sebelum ni ada namja dan yeonja.... Nampak bahagia sangat kan..... hehe Sempena new year ni tukar pulak ke >>


Sekarang ni hanya ada yeonja sahaja... Kadang-kadang seorang lebih baik dari berdua... ececece ada kaitan ke??? hehehe azam baru tu!!! ^_^

No comments:

Post a Comment