daebak ^_^

Sunday, January 8, 2012

Boring -_-

Selalunya kalau hujung minggu pasti ada je aktiviti yg menarik. Tapi hujung minggu kali ini tersangat la boring... Muka pun dah penuh dgn kebosanan... Biasanya hujung minggu mcm ni, aku suka blogwalking ke blog favourite aku. Nampaknya, semua blogger2 favourite aku tak aktif update blog hujung minggu ni. Mungkin menghabiskan masa dengan aktiviti santai bersama family dia orang. keboringan yg teramat -_-

Bila dah boring online, aku beralih pulak ke novel. Novel yang aku beli minggu lepas belum habis baca lagi huhuhu Sejak kebelakangan ni aku lebih menjurus ke kancah penyiasatan la. Malam tadi mimpi ala-ala CSI ko. Penuh dengan aksi dramatik. Inilah kesan dari novel RAM.... Ditambah lagi dengan menonton drama korea Prosecutor Princess semalam ( drama ni keluar tahun 2010, aku terlepas pandang... semalam baru terhegeh - hegeh nak tengok.. ^_^ )

Semalam dah tengok sampai episod 10, malam karang nak habiskan terus hehehe nanti dah habis tengok sampai episod 16 baru komen banyak-banyak. Apa yg pasti, aku sudah jatuh hati dengan Lawyer Seo... walaupun mendekati lead heroin iaitu prosecutor dengan niat yg tidak baik, tapi akhirnya beliau kecundang... Ya, cinta itu bisa menjadi penawar yg baik.... ^_^

Layan lagu ni dulu>>>



No comments:

Post a Comment