daebak ^_^

Tuesday, January 31, 2012

On Off...

Semalam broadband aku buat hal lagi sebab tu tak dapat nak update apa-apa. Hari ni ok pulak bb ni. Adoi, pening pulak aku bila memikirkan apa kena dengan broadband aku ni. On off, on off je memanjang.... Kalau bulan depan macam ni juga, kena g lapor kat centre. 

Eh, sedar tak sedar... today is last day on January.... Ommo, tomorow dah new month.... *_^ Time is going so fast.... Pejam celik dah berlalu sebulan utk 2012 ni. Semalam aku dapat satu pengalaman baru. Nanti la bila dah tiba masanya aku share kat sini. Sekarang ni biar aku simpan je dalam hati. Hahaha 

Semalam juga, sebelum aku balik ke rumah singgah sebentar kat kedai dics kegemaran aku. Usha-usha mana tahu dah keluar stok baru untuk drama korea. Puas aku belek semua akhirnya jumpa hehehe. Akhirnya, aku beli juga drama Korea 'Flower Boy Raymun Shop'... Sebelum ni aku sempat tonton drama ni online satu episod je. Pastu terus nyigau nak lagi, tapi apa la daya bb aku yg kecil ni nak menampung nafsu aku huhuhu Terpaksa bersabar tunggu DVD... Now, puas hati ^_^

Drama Korea 'Me To, Flower' pun dah keluar tapi sayangnya takde subtitle pulak. Kena tunggu beberapa minggu lagi pastu ada la stok baru hehehe Stok dah da apa lagi, aku sibukkan diri layan Korea la... ^_^

No comments:

Post a Comment