daebak ^_^

Tuesday, January 24, 2012

Out of service..

Hampir seminggu aku tak dapat online. Hahaha ini la akibat perbuatan sendiri. Sebabnya minggu sebelum tu aku layan tengok variety show 'Running Man' online.... lepas tu apa lagi dapat memo cinta dari celcom broadband. Over usage sebanyak 5 mpbs.... menjawap la lepas tu, line aku dia org hadkan...

Mmg tak dapat nak online langsung. Mula-mula mmg dah connect tapi lepas tu faham-faham la.... Nak tunggu loading, sempat lagi aku nak mandi ke makan ke... dan buat kerja lain... Last-last aku malas nak tunggu terus aku off je.... grrrrr juga la tapi nak buat mcm mana, salah sendiri hehehe *_*

Cun pulak namdongsaeng aku balik rumah hari ni. So minta pinjam broadband Maxis Broadband dia..... hmmmmmmmmmm, 2x5 juga la tapi at least boleh juga aku online sekejap ni. Pasni akan kembali OUT OF SERVICE..... NO Blogspot, NO Facebook, NO Yahoo, NO layan korea online.... -__-

No comments:

Post a Comment