daebak ^_^

Tuesday, January 17, 2012

Tukar Lagi!

Sebelum ni kata tak nak dah tukar background utk blog. Sekali tadi BW. Singgah kat blog yg comel, wawawa tiba-tiba teringin pulak nak blog macam tu. Pastu mula la gatal tangan... Godek sana godek sini, skali haram... apa pun tak jadi.... Oh, ini yang aku benci..... 

Mula-mula try la follow tutorial yang dibagi. Set, mmg jadi... cantik je background TAPI.... masalah pulak sebab URL yang dibagi ada link pulak lepas tu gadget semua hilang. Kalau nak gadget tu balik kena buat step yang lain pulak... Aduh, leceh nye!!! Ditambah dengan line broadband yg lembab... Aku jadi MALAS!!

Last-last buat macam ni je. Aku ambil background dari INI Ha, ambik ko... Siap sudah, janji PINK... malas nak fikir banyak-banyak... Penat... penat..... Rasa-rasanya lepas ni nak buat lagi ke??? Oh, harap-harap la TIDAK. Please be good to me 'my mood' huhuhu -__-

No comments:

Post a Comment