daebak ^_^

Wednesday, February 1, 2012

Full House 2 will be airing this March!


Kalau aku sebut drama Korea Full House pasti semua orang tahu. Kan... kan?? Ingat lagi zaman itu, semua pakat gila sangat dengan drama ni sampai kat Malaysia pun ada OST Full House versi Melayu (** Al-Fatihah buat Alyarham Izwan Pilus). Paling orang dok gila seharusnya lead hero yang macho lagi tuft hehehe sapa lagi kalau bukan Rain. Masa ni aku mmg gila sangat dengan Rain. hehehe addicted sampai entah berapa kali aku ulang tayang tengok drama itu. Sungguh tidak terkira.. *_*

Oh, yeah... Finally setelah hampir 8 tahun... Ura-ura yang menyatakan akan ada Full House 2 nanti akhirnya menjadi kenyataan. It will be airing next month. Ommo, can't wait for March. Harus selepas ni aura Full House bakal kembali lagi.

Untuk Full House 2 nanti, barisan pelakon adalah berbeza. Pelakon siri 1 yang dikekalkan hanya Song Hye Kyo. Wei, korang ingat lagi tak dengan minah comel ni?? 


Sayangnya Rain takde, huhu Lagipun sekarang ni Rain tengah join military for 2 years. Berharap sangat mana tahu Rain akan muncul as Cameo kan?? Sekejap je pun takpe, tak kira la mana-mana episod janji ada muka Rain juga hahaha... -__-

Nak tahu tak siapa pelakon utk Full House 2 ni?? Kalau lead hero aku tak risau sangat sebab dia pun kira namja pujaan ramai.. Siapa layan 'My Girlfriend Is Gumiho', 'Midas', 'Pasta' ?? Hahaha tentu ramai yang dah kenal this namja >>


Ommo, oppa!!! Suka tak?? No Min Woo la lead hero nya. Tak sabar nak tengok dia dalam Full House 2 nanti. Pasangannya pulak??? Sabar... sabar......


?? Aku pun tak berapa kenal yeonja ni. Hwang Jung Eum.... dialah lead heroin for Full House 2. Try cari info pasal yeonja ni, tengok drama latest yg dia berlakon ' Can You Hear My Heart'... Ala, tak tengok pun drama tu ehehee So, nak tahu macam mana lakonan dia kena tunggu March nanti...... Hope ok je kan.....

Jom sama-sama counting the day.... Oh, it's February already.... Happy February all..... ^_^

No comments:

Post a Comment