daebak ^_^

Sunday, March 18, 2012

Happy Birthday Abg Long!

Malam macam ni tiba-tiba teringat kenangan dulu-dulu... Kenangan mengusik jiwa org kata hahaha Kalau zaman belajar dulu, biasanya malam macam ni mesti ada je aktiviti sampingan yg kita org buat... Lebih-lebih lagi esok birthday abg long kita org, of course masa ni kita org tgh ready nak buat surprise party... Oh, sangat rindu suasana masa itu!

Khas buat Abg Long Stanz..... 


Tahun tok aku saja buat special n3 awal-awal. Supaya bila ko baca tok masa kerja keesokkan harinya ko akan bersemangat... Lagipun aku takut jadi mcm tahun lepas.... takut terlambat..... Hehehe Rasa macam x cayak nak, sebab mulai jam 12 tengah malam lak, ko dah genap 25 tahun. Ommo, ulang lagi sekali 25 tahun!!!! Takut x nangga angka ya abg long??? Pa-pa pun ko kena terima hakikat juak nak?? Ko dah 25 tahun... So, Happy Birthday yang ke 25.... 19 March 2012...... 

Rasa macam semalam jak kita > pergi jalan sama-sama, buat surprise party untuk ko, dengar ko koke, buat assignment sama - sama, mengarut sama - sama, pergi lepak kat kedai mamak sampai pagi, then online pun sampe pagi, tengok movie midnite, tahan hati dengar pelanggan di Jusco, ngereco ngan cdak pekerja JJ, byk benda la kita polah sama-sama.

Terima Kasih sebab ko sudi menjadi sahabat senang dan susah kepada aku. Ko juak la abang long aku. Merasa juak aku gne rupa ada seorang abang hehehe Ko la Abang Long yang terbaik...


                                           
Ada sigek pengalaman yg aku xkan lupa sampe bila-bila... aku dah story pun masa n3 besday ko yg lepas. Aku rasa ko mesti masih ingat juak peristiwa ya nak??? Jom, baca balit kisah ya... khas-buat-abg-long-saya.

Last but not least, wanna wish you luck abg long.... Oit, g Kuching la... Lak leh celebrate sama-sama.... Take care n miss u abg long..... ^_^

pic tok nampak oldies na jak ooo... perkara plg lucu jak hahaha
I keep replay this song and it remind me about you..... So, I dedicate this song special for you.... Sharing happiness together~


No comments:

Post a Comment