daebak ^_^

Monday, March 12, 2012

Perubahan dalam sekelip mata

Assalammualaikum.... Anneyong!!!

It' s March already!!! Hmm, lama sungguh menyepi dari dunia blogging ni... Tup.. tap... tup.. tap... Februari dah berakhir, lepas tu tengok n3 posting utk Feb hanya 5 je... Jumlah yang amat sedikit. N3 terakhir pun masa tengok jumlah follower bertambah jadi 40... dan baru hari ini berkesempatan nak buka blog balik, tengok-tengok.... Ommo, dah 41 pulak?? Thanks erk buat korang yg sudi follow blog aku yg tak seberapa ni hehe ^_^

Kenapa aku menyepi?? Sebabnya aku bertukar jadi Nanny aka Tukang Masak sekejap. Pengalaman baru yang tak akan pernah aku lupa sampai bila-bila. Nanti aku cerita lebih lanjut di lain n3. Hehehe 

No comments:

Post a Comment