daebak ^_^

Sunday, April 29, 2012

Lembaran Baru.....

Badan dah terasa letih, mata pun dah mengantuk tapi tak terasa nak tidur lagi. Gigihkan diri nak update juga blog ni. Tinggal beberapa jam lagi aku akan fly ke tempat baru..... Terasa macam cepat sangat masa berlalu... Esok dah 29 April.... Baru setahun lebih aku balik ke tempat kelahiranku.... tengok2, esok dah kena berhijrah ke tempat baru.

Rasa macam tak percaya tapi itulah hakikatnya... Macam mana la agaknya esok??? Risau juga sebab sebelum ni aku belum pernah lagi sampai ke situ. Nasib baik ada kawan sama sekolah dulu. Dia datang ambil dekat airport..... lega sikit rasa hati ini.

Bila dah kat tempat baru nanti, pastinya lembaran baru bakal menyusul. Ingat balik masa zaman aku study degree dulu. Ist time berjauhan dengan family, kiranya lain negeri. Kalau setakat berjauhan dengan family satu negeri tu aku dah biasa la sebab dari umur 13 tahun lagi dah sekolah asrama....  Masa flight untuk esok mmg sama je mcm dulu cuma destinasi utk kali ini yg berbeza.

Tiba-tiba rindu dan sayu sebab minggu depan tak jumpa dengan anak murid aku lagi.... Aku rindu la kat dia org terutamanya budak2 Tahun 2 Bestari..... *_*

~ Hari Khamis lepas aku mimpi kamu lagi.... tak tau knpa kamu muncul lagi...... ~ nampaknya kita makin jauh...

:::: Start a something new...... Buka lembaran baru esok... tak dapat nak duga apa yg bakal ditempuhi nanti... Apa yang pasti itu yang terbaik bagiku yang ALLAH telah aturkan.... Selamat Tinggal Sarawak.... Say hai to new place..... ^_^ ::::


No comments:

Post a Comment