daebak ^_^

Thursday, May 3, 2012

Everything New!!!

Assalammualaikum..... Anneyong.....

First time update blog kat tempat baru ni, rasa macam terlebih excited pulak hehehe 29 April yang lepas, Alhamdulillah sampai juga di tempat baru.... Jejak je kaki kat tempat baru ni rasa lain macam sikit huhu nasib baik ada kawan sekolah dulu yang ambil aku kat airport.

Rasanya lepas ni aku memang tiada masa nak berbelog lagi. Lagipun masa aku terlalu padat dengan aktiviti. Hati dah mula rasa seronok dengan suasana baru hehehehe aku suka tempat baru ni sebab dikelilingi dengan pantai yang cantik. Siapa tak suka pantai?? Aku ni lagi la suka.... teruja dan damai je rasa.... Hari-hari boleh tengok pantai.... pulau...... romantiknya kalau boleh jalan-jalan dengan kekasih hati

:: Seronok dengan tempat baru, kawan baru dan aktiviti yang baru... Hati pun tersa tenang...... ^_^ ::

No comments:

Post a Comment