daebak ^_^

Friday, June 1, 2012

Hai June!!!!!

Sebulan tak update blog. Cuba luangkan masa untuk mengupdate apa yang patut tapi masa mmg mencemburuiku. Pejam celik, rasa macam tak percaya kita sekarang ni dah berada di tengah tahun. It's June already... -_- Nampaknya tinggal beberapa hari lagi, aku akan genap 25 tahun... Oh, no!

Life sekarang penuh dengan aktiviti yang menyeronokkan. Hujung minggu masa rehat pun aku habiskan dengan aktiviti riadah bersama dengan kawan-kawan baru. So far, life di SABAH ni mmg menyeronokkan. Hmm, belum ada masa lagi nak upload gambar. Semua gambar terbaru masih dok perap dalam kamera lagi, belum dipindahkan ke laptop. 

Tinggal 3 minggu lagi life aku di Sabah ni, lepas ni kembali semula dengan life di Semenanjung M'sia macam zaman study dulu. Ingatkan tak sempat nak balik Sarawak sebab plan dengan member nak terus ambil flight ke Kuala Lumpur dari Kota Kinabalu. Nampaknya, ada peluang lagi... Alhamdulillah.... Rezeki lagi, peluang walaupun entah dapat ke tidak... Cuba juga yang terbaik. 16 June ni ada exam lagi. Macam sebulan sekali je aku balik Sarawak hehehe Macam AIRASIA tu kepunyaan bapa aku je heeeee

Hmm, apa lagi nak update ni?? Rasanya setakat ni itu je yang perlu aku update..... Nak apply cuti ni tapi teringat pulak nak update blog....Hope cuti aku kena approve then boleh balik Sarawak sekejap before berhijrah ke tempat jauh lagi....

My Birthday is around the corner...... @_@

1 comment:

  1. Salam

    Happy B-coming Birthday
    May ALLAH Bless U & Family too.

    Mila

    ReplyDelete