daebak ^_^

Thursday, June 7, 2012

Up your spirit!!!

Dah 3 hari tanpa tidu yang berkualiti. Eh, apakah bendanya tidur yang berkualiti? Teringat pulak pengisian kelas 'Problem Solving and Creative Thinking', kumpulan aku suggest pasal tidur berkualiti ni. Isu panas juga la sebab ada menimbulkan rasa tidak puas hati bagi sesetangah pihak. Last2, trainer kita org setuju pulak dengan cadangan kumpulan aku tu... Yes!!!! Senyum lebar ^_^

Kalau setakat tidur biasa mmg biasa bagi semua org tapi kalau aku tanya adakah korang mempunyai tidur yg berkualiti?? Ada ke yg akan jawab ya? Tidur kualiti di sini hendaklah mempunyai waktu tidur lebih dari 6 jam. Kalau boleh hendaklah antara 6-8 jam sehari. 

Bagi aku kalau tidur tak cukup, semua rasa nak marah keluar. dengan pening kepalanya lagi... Tambah lagi kalau time busy.... Stress ok..... Eh, tiba-tiba aku mengarut pasal tidur pulak erk.... Aku tengah pening ni.... Nampaknya malam ni kena berjaga lagi. Sabtu ni pun ada aktiviti lagi.... Itulah org kata kena berkorban.... 

Nak bagi up sikit semangat ni....


Rasa semangat sikit bila baca kata-kata ni... Cabaran datang dan pergi... Apa yg penting kita hendaklah bersemangat.... Argghhhh, semangat sikit IZAH!!!!!

:: My birthday is around the corner.... Tak sabar nak buka hadiah dari my lovely friend... Dah dapat hadiah awal ari tu... Suka sangat sebab hello kitty!!!! hehehehe ::

No comments:

Post a Comment