daebak ^_^

Wednesday, August 15, 2012

Hari ini mood ke pantai ^_^

Semalam rasa sangat moody... Tapi bila bangun je pagi tadi masa nak sahur, sempat lagi aku senyum sorang2 hahaha lucu pulak bila diingat kembali.... Terubat sikit rindu, walaupun hanya berjumpa di alam mimpi.... Yang penting muka-muka yg muncul semua muka-muka insan yang hampir denganku ^_^

Pagi tadi turun keja dgn mood yg baik... Ditambah lagi dengan boss yg tiada di sebelah paginya.. Dia ambil half day cuti, so petang baru dia ada... Apa lagi, aku dengan officemate aku bersuka-ria... Lagipun semua dah mood raya, nak buat kerja pun malas. Nasib kerja kita orang semua dah selesai... Online je keja ku sepanjang pagi.... Sempat lagi aku update status..

Semalam mood ke laut.... Hari ini mood ke pantai....

Hahaha terus kawanku c Ramlah reply... Ahad ni pulak mood ke awan!! Eya, tidak kesabaran menunggu ahad ni... Nak fly, menerjah awan biru... Balik kampung halaman.... 


Esok last kerja!!! Pastu cuti 1 minggu.. ^_^

No comments:

Post a Comment