daebak ^_^

Wednesday, January 2, 2013

Welcome 2013!!

Salam semua... Anneyong....

Ya ALLAH, lama sungguh aku menyepikan diri dari blog tersayang ni... Hari ni saja nak buka, ada masa terluang, ingatkan nak blogwalking.... Pastu tengok list follower... Aik, mcm bertambah?? huhuhu padahal aku lama sangat tak update new n3.... Hmmm..... Apa2 pun thank u olls yang sudi follow tu ^_^

Rasanya tak terlambat lagi kot aku nak wish Happy New Year 2013.... Wink, sgt suka 2013..... nombor tu sgt unik ^_^.....


Perkara yg selalu org akan tanya bila tibanya tahun baru... Apa azam tahun ni??? Dah tercapai ke azam tahun lepas?? Soalan yg wajib kan.... Bagi aku pulak, azam tu setiap tahun akan sama.... Cuma kena di upgrade menjadi lebih baik sikit... Org selalu kata 'past is past', apa yg lepas tu jangan dikenang lagi... Tapi, aku ni suka nak fikir balik perkara yg lepas tu...hehe

Bila difikir balik ada lucu... ada suka... ada duka.... Apa yg baik kita ambil utk dijadikan tauladan, yg buruk kita jadikan sempadan... Nak flash back sikit apa yg berlaku tahun 2012.... 

Aku membuat keputusan besar..... Menjadi seorang perantau semula.... Here I go... Platform kepada penghijrahan ku.... Sabah.... Macam tak percaya dapat pergi ke sana.... Sambil belajar, aku ambil peluang utk jalan2.... Training 2 bulan di sana mmg siuk @_@

Best group... 
friends like them like a shining star...

Alam ciptaan ALLAH mmg indah...
I feel young like them ^_^
Love them so much!! Thanks for that memory.... Love Sabah also... It's good and nice place ^_^

Tak sabar nak jejak semula Sabah... Wait me this coming March 2013.... (^_^)

Then, buat keputusan lebih besar lagi... Langkah makin jauh.... I'm back again.... Kuala Lumpur..... Kerjaya bermula di sana... Itu yg busy sampai tak da masa nak update blog hehehe...... Tahun 2012 aku berjaya tempuhi dengan jayanya.... Walaupun berada jauh dengan keluarga, sorang2 di perantauan...... Hidup aku tak pernah sunyi dengan sahabat yg sentiasa memberi kata2 semangat.....

Last but not least, I'm glad because I had friend that always beside me no matter what.....

pak cik.... siuk sbb knl ang... ang mmg sahabat yg sejati & dik paie.... makseh byk2 sbb layan jak perange kakak ktk tok
enot.... u d best....... makseh byk2 juak ^_^
Note: Rindu dengan ktk org..... -_-



No comments:

Post a Comment