daebak ^_^

Wednesday, February 6, 2013

Colour of life~

Assalammualaikum.... Anneyong....

Salam di bulan Februari ^_^ Amacam life korang?? Hope everything fine. Andai kehidupan kalian dilanda dugaan, tabahkanlah hati, moga diberi kekuatan olehNYA...

Tadi di'tag' oleh sahabat dalam FB gambar ini >>


Antara pink+purple dengan light yellow+pink yang mana satu menjadi pilihan aku?? Kalau dilihat sekali imbas, dua-dua gabungan warna ini memang menawan hatiku. Warna kegemaran katakan. Aku memang peminat tegar warna pink.... Kalau nak diikutkan perangai sebenar aku yg agak kasar ni macam tak sesuai jak aku dengan pink hahaha Tapi nasib baik aku suka pink, nampak juga la keperempuanannya di situ haha

Hmm, tiba-tiba terdetik dalam hati... Warna kuning itu, mengingatkan aku pada kamu. Teringat pulak dengan gambar ini...


Sangat comel kan gabungan kuning dan pink itu. Oh, kenangan itu! Kenangan itu akan tetap menjadi kenangan. Begitu juga dengan kehidupan kita. Huarghhhh.... Otak jadi jammed pulak, tak tahu nak tulis apa dah........ Blur.... So, sebelum jiwa kacau baik hapuskan perasaan itu jauh-jauh.... Buka lembaran baru dengan warna baru..... Pilihan warna mencerminkan perasaan kita........

Ida, warna pink+purple kacak!!! Sweet jak... hehehe


:: Bila lama tak buka FB, tengok-tengok ramai senior dan junior sekolah agama dulu dah kawen. Tumpang gembira tengok... Moga bahagia hingga selamanya... 'Kejeron juak hati tek nak.... aku bila gik tek hahaha alu lah tek pike2 warna tema.. yah, nang antap hahahaha p mcm pink+purple nang kacak nak?? hahahaha" ::

1 comment:

  1. harap leh follow saya...=)...http://atikahazee.blogspot.com/...=)

    ReplyDelete